Konica Minolta lanceert AccurioPress C7100-serie

| 7 juli 2021

Konica Minolta heeft de AccurioPress C7100-serie geïntroduceerd. Dit zijn digitale kleurenproductieprinters met talloze innovatieve technologieën om rendabelere zakelijke kansen te creëren. Van intelligente automatisering en verbeterde nabewerking tot onberispelijke kwaliteit, geavanceerde mogelijkheden en uitzonderlijke duurzaamheid: klanten hebben nu de kracht om hun bedrijven te laten groeien met behulp van een productieprinter die slimmer werkt.


Als opvolger van de zeer succesvolle AccurioPress C6100-serie heeft het nieuwe AccurioPress C7100-model een snelheid van 100 pagina's per minuut (ppm) en de AccurioPress C7090 een snelheid van 90 ppm. De AccurioPress C7100-serie is gericht op het optimaliseren van de prestaties, het aanbieden van nieuwe en geavanceerde printproducten en het uitbreiden van uw business. Deze serie bedient meer klanten en voltooit meer taken met behulp van innovatieve technologieën die succes mogelijk maken.
 

Onberispelijke kwaliteit

De nieuwste Simitri V-toner van Konica Minolta is milieuvriendelijk en ontwikkeld voor prestaties. De toner smelt snel, is energiezuinig en onderhoudsarm, en levert superieure kwaliteit op een breder scala aan media tot 400 g/m2. In combinatie met een uitvoerresolutie van 3600 dpi (equivalent) x 2400 dpi levert deze serie uitstekende resultaten, zelfs bij de langste printopdrachten.
 

Geavanceerde mogelijkheden

Met automatisch dubbelzijdige banners tot 900 mm en de flexibiliteit om media met reliëf en structuur te verwerken, is het bedienen van de machines zo eenvoudig dat de meest complexe projecten door één enkele operator kunnen worden uitgevoerd. .

 

Intelligente automatisering

De optionele Intelligent Media sensor IM-101 reduceert de productietijd aanzienlijk door onmiddellijk de exacte gebruikte media te detecteren. Tegelijkertijd zorgt de optionele IQ-501 Intelligent Quality Care Unit in real-time voor een perfect consistente kleurkwaliteit en complete registratie op elke print. Omdat er halverwege de taak geen herkalibraties of inspecties worden uitgevoerd, kunnen gebruikers beeldgegevens printen die nu direct vergelijkbaar zijn met scangegevens van IQ-501 met een realtime VDP-inspectie (variabele gegevens printen). Het kan worden gecontroleerd op veranderingen in tekst en beelden met realtime kleur- en registratie-aanpassing.

 

Verbeterde nabewerking

Net als bij het hele AccurioPress-assortiment wordt er een breed scala aan afwerkingsfuncties en andere functies aangeboden, naast functies voor het maken van boekjes, nieten, perfecte binding en draadbinding. De TU-510 van Konica Minolta, 's werelds eerste inline afwerkmachine met snijfunctie, die met succes bij de C14000-productieprinter voor hoge volumes is geïntroduceerd, is verkrijgbaar voor de AccurioPress C7100-serie. De TU-510 is een trimmer langs vier randen en rilkit die full-bleed afwerking van lange vellen, boekjes, direct mail en speciale snijopties voor visitekaartjes ondersteunt.

 

Uitzonderlijke duurzaamheid

Betrouwbaarheid stimuleert de winstgevendheid. Tot de nieuwe geïntegreerde technologieën in de engine behoren een meer duurzame gesmeerde drum, dubbele coronadraden met automatische reiniging, een geoptimaliseerde oplossing voor papiertransport en een dubbel zwenkregistratiesysteem voor verbeterde papiercompatibiliteit en invoernauwkeurigheid.

 

De AccurioPress C7100-serie is ontworpen om een uiterst responsieve printruimteomgeving te ondersteunen waarin klanten een nieuwe kijk op flexibiliteit krijgen.

Daarnaast biedt deze serie een aantal verschillende front-ends voor controllers van EFI, CREO en het eigen aanbod van Konica Minolta, om perfect aan de wensen van de klant te voldoen.

 

Klanten helpen hun bedrijf uit te breiden en te stroomlijnen


quotation marks

De AccurioPress C7100-serie volgt onze uiterst succesvolle C6100-serie op en betekent opnieuw een belangrijke stap voorwaarts in de uitbreiding van ons portfolio-aanbod. De nieuwe modellen maken een krachtige indruk en hebben veel efficiënte mogelijkheden. Ze helpen klanten om hun business uit te breiden en te stroomlijnen.

Erik Klute

Product Manager Professional Printing & IP

quotation marks

Wij werken als partners samen met onze klanten om hen te helpen opnieuw na te denken over grafische communicatie in een wereld waarin verandering de enige constante is. Konica Minolta's missie is het ondersteunen van de transformatie van bedrijven per sector en industrie, het voorspellen van mogelijke uitdagingen en het samen creëren van oplossingen. Wij helpen hen opnieuw na te denken over wendbaarheid.

Nicolas Vanesse

Product Manager Professional Printing & IP

Contact

Contact

Kevin Maarssen

Expert Corporate Communications

Kevin.Maarssen@konicaminolta.eu