Konica Minolta zet klant aan het denken tijdens de Hunkeler Innovationdays

| 19 februari 2019

Op de Hunkeler Innovationdays biedt Konica Minolta Europe een belangrijk platform om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van digitale printtechnologie te presenteren. U vindt ons in hal 1, stand B5 in de Messe Luzern, Zwitserland, van 25 tot 28 februari 2019.


De creativiteit en kracht van digitaal verbeterd drukwerk en live systemen vormen een belangrijk onderdeel van de klantgerichte benadering van Konica Minolta gedurende de vier dagen op de beurs, die draait om hoogwaardige technologie voor digitaal printen en nabewerking voor grote internationale leveranciers.

Ook de zeer succesvolle digitale labelproductieprinter AccurioLabel 190, die in Europa in samenwerking met het Deense bedrijf Grafisk Maskinfabrik (GM) is ontwikkeld en geproduceerd, zal bij de stand te vinden zijn. Deze all-in-one digitale tonerproductieprinter met geïntegreerd web guiding systeem, kwaliteitscontrolegedeelte met kijkverlichting en mogelijkheid om verbinding te maken met inline nabewerkingsapparatuur, is sinds Konica Minolta zich in het najaar van 2015 op de labelmarkt begaf, meer dan 250 keer geïnstalleerd.

Een ander hoogtepunt zijn de live demonstraties van de vierde generatie AccurioPress C83hc cut-sheet-printer met de High Chroma-toner van Konica Minolta die prints op fotokwaliteit met hoge kleurverzadiging en scherpere kleurenreproductie produceert. Deze printengine beschikt over een geïntegreerde Colour Control-unit, de IQ-501, die de productietijd optimaliseert via functies zoals automatische front-to-back-registratie en het automatisch aanmaken van printerprofielen.

Mark Hinder, hoofd Market Development bij Konica Minolta Europe, zal de nieuwste printvoorbeelden van de digitale AccurioJet KM-1 B2+ UV cut-sheet-productieprinter laten zien. Deze inkjetproductieprinter bevat nieuwe UV-inkt, hoogwaardige inkjetkoppen en systeemverwerkingstechnologieën en de unieke Dot Freeze Technology™ (DFT). Met deze technologie is een van de fundamentele uitdagingen van het printen met inkjets overwonnen: ongecontroleerde inktpuntbewegingen die een negatieve invloed hebben op de printkwaliteit en het aantal werkbare materialen.

Verder worden bij de stand de printdecoraties van Konica Minolta getoond, succesverhalen van klanten gepresenteerd en zullen indrukwekkende printvoorbeelden van machines zoals de MGI JETvarnish 3DS voor het publiek te zien zijn.

Charles Lissenburg, General Manager, Professional Print Division, Konica Minolta Europe Business Solutions, zegt: "Drukkerijen hebben vandaag de dag ideeën en bedrijfsmiddelen nodig om deze nieuwe marktkansen aan te grijpen en hun winstgevendheid te vergroten. Bij Konica Minolta hebben we ons erop toegelegd om dit te ondersteunen, vooraf te anticiperen op de behoeften van de klant en deze om te zetten in innovatieve oplossingen door middel van een op samenwerking gerichte partnerschapsbenadering, waarmee we onze klanten een ideale strategische en technologische basis voor succes bieden. Onze missie is om klanten de mogelijkheden van digitaal printen en decoreren te laten zien, zodat zij de beste resultaten kunnen bereiken en hun productiviteit en winstgevendheid kunnen verhogen. De Hunkeler Innovationdays zijn een belangrijk platform voor ons om onze toonaangevende producten te laten zien en onze aanwezigheid in professionele print- en industriële markten uit te breiden. Het gaat echter niet alleen om de technologie en de software. Consultancy, ervaringen van klanten en andere presentaties komen tijdens het evenement ook aan bod."


 

Schrijf u in voor onze webinars!

Schrijf u in voor onze webinars!