Konica Minolta presenteert nieuwste bizhub i-Series

| 25 juni 2019

Konica Minolta introduceert de nieuwe bizhub i-Series. Als onderdeel van het bekroonde bizhub-portfolio worden de functies van de bestaande printsystemen uitgebreid tot een multifunctioneel informatieplatform dat geschikt is voor IoT.


De bizhub i-Series is een slimme technologie-oplossing die toegang tot gedrukte informatie snel en eenvoudig mogelijk maakt en digitale informatie kan vastleggen en doorsturen. Complexe informatieprocessen worden vereenvoudigd, de productiviteit wordt verhoogd en transactionele bedrijfsprocessen kunnen worden geoptimaliseerd.
 

Centraal toegangspunt tot informatie in elk bedrijf
De nieuw ontwikkelde technologie van de bizhub i-Series creëert een centraal toegangspunt tot informatie in elk bedrijf. Elke geautoriseerde gebruiker kan deze centrale hubs gebruiken als een informatiecentrum om outputinformatie op te halen en – wat steeds belangrijker wordt – om informatie te verzamelen en door te sturen naar een specifieke workflow of naar centrale opslagsystemen. De verschillende modellen van de bizhub i-Series maken het mogelijk om te schalen volgens de actuele en steeds ontwikkelende eisen. Bij gebruik van meerdere toegangspunten op verschillende locaties kan de gebruiker zijn favoriete manier van interactie voor routinetaken behouden.


Eenvoudig ontwerp en gebruiksgemak
De nieuwe bizhub i-Series bestaat uit een reeks multifunctionele A3- en A4-systemen met een intuïtieve Smart Pad-gebruikersinterface met een zwevend touchscreen-bedieningspaneel en een flexibel instelbare kanteling. De systemen hebben een modern design met afgeronde hoeken en LED-statusindicatoren. De interactieve gebruikerservaring kenmerkt zich door gebruiksgemak, vrijwel onmiddellijke beschikbaarheid, vibratie-effecten en talrijke aanpassingsmogelijkheden. De gebruiker weet altijd hoe hij toegang heeft tot de benodigde informatie en hoe deze vast te leggen, zelfs op verschillende systemen. Hierdoor hebben bedrijven altijd planbare workflows en een hoge proceskwaliteit.


Hoge prestaties voor meer efficiëntie
De bizhub i-Series wordt gekenmerkt door een krachtige systeemarchitectuur, een quad-core processor met een standaard geheugen van 8 GB en een 256 GB SSD. De extra combinatie van snelle afdrukeenheden en grote papiermagazijnen aan de ene kant en de dual-scan unit met ultrasone sensoren en digitale scheefstandcorrectie aan de andere kant, breidt de veelzijdige toepassingsmogelijkheden voor revisiebestendig documentbeheer uit.


Informatie-intensieve processen en workflows versnellen
De introductie van de nieuwe multifunctionele technologie is een mijlpaal in de langetermijnstrategie om moderne werkomgevingen te ontwerpen en ondersteunt de IT-diensten. Voortbouwend op het aanhoudende succes van het productassortiment, combineert Konica Minolta nu de nieuwste technologie met innovaties die de informatie-intensieve processen en workflows in zowel drukwerk als digitalisering versnellen. Uit de eerste feedback van klanten en onderzoek van analisten over het succes van Konica Minolta in multifunctionele systemen blijkt dat deze oplossing innovatief is en voldoet aan de belangrijkste eisen van de klant.


Duurzaamheid
Konica Minolta zet zich niet alleen in voor innovatie, maar ook voor duurzaamheid. De implementatie van de nieuwe bizhub i-Series weerspiegelt deze sterke betrokkenheid bij het milieu. Als onderdeel van de uiterst energie-efficiënte bizhub productlijn zijn alle modellen EPEAT Gold gecertificeerd en voldoen ze aan de strenge Blue Angel criteria. De nieuwe versmeltingseenheid en de tonerversmelting bij lage temperatuur helpen het energieverbruik te verminderen wanneer de eenheid wordt ingeschakeld en in de slaapstand staat. De impact op het milieu wordt verder beperkt door het nieuwe verpakkingsontwerp, aangezien het traditionele dempingsmateriaal is vervangen door lichtere luchtkussens die de veiligheid tijdens het transport garanderen. Opmerkelijk is de vermindering van geluidshinder door verbeteringen in de koelventilator en het ADF-mechanisme, waardoor een geluidsarme werkomgeving wordt gecreëerd.
 


Schrijf u in voor onze webinars!

Schrijf u in voor onze webinars!