Konica Minolta lanceert webshop in Nederland en België

| 9 mei 2023

Konica Minolta lanceert webshop met een breed assortiment aan hoogwaardige printers voor kantoren en home offices, ideaal voor kleine en middelgrote ondernemingen.


Met de lancering van de nieuwe webshop speelt Konica Minolta in op veranderende marktbehoeften.  De tijden zijn veranderd en klanten willen snel, gemakkelijk en onafhankelijk van de kantooruren een printer kunnen bestellen. De pilot van het project in 2022 bevestigde dit vermoeden en toonde aan dat een deel van de markt nog niet bediend werd. Een deel van het mkb wil immers hun aankopen op een vlotte manier verrichten zonder tussenkomst van een vertegenwoordiger. De IT-partner breidt met deze webshop zijn omnichannel aanpak uit met dit extra sales kanaal.

quotation marks

We zijn verheugd met de lancering van onze webshop. De markt verandert en wij veranderen mee. We bestaan dit jaar 150 jaar en innovatie zit in ons DNA. De doelgroep die we willen bereiken hecht waarde aan snelheid en doet graag online aankopen. De lancering van de webshop is een logische verdere stap.

Xavier Biermez

Managing Director Konica Minolta Business Solutions Belgium & The Netherlands

In de webshop kan men printers huren met het RelaxRate-pakket en dit met een beperkt of onbeperkt aantal inbegrepen clicks. Daarnaast kan men ook printers kopen (zonder servicecontract) voor home office gebruik. Deze A4-kleurenprinters werden recent gelanceerd en zijn betaalbaar, compact en gebruiksvriendelijk, en hebben een hoge mate van connectiviteit. Ze zijn ideaal voor het verhogen van de productiviteit in thuiskantoren.

In de toekomst wordt de webshop uitgebreid met extra producten en uitgerold in de andere Europese landen met een gelokaliseerd aanbod per land.

Bezoek onze webshop.

Dit artikel is gepubliceerd op Techvisor, Emerce en Kantoornet

Contact

Contact

Janice Mathues

Digital Expert Marketing Communications

Marketing

janice.mathues@konicaminolta.be

News

News

Ontdek het potentieel van intelligente technologieën met Konica Minolta op drupa

Met de meest geavanceerde end-to-end smart factory digitale productielijnen die ooit in het openbaar zijn getoond, staan Konica Minolta en MGI met hun gezamenlijke aanwezigheid op drupa (Stand A65, Hal 8B) tussen 28 mei en 7 juni voor een...