Konica Minolta kondigt eerste stappen aan voor drupa 2020

| 19 maart 2019

Konica Minolta is goed vertegenwoordigd op drupa, de grootste printbeurs ter wereld. De beurs vindt plaats van 16 tot 26 juni 2020 in Düsseldorf, Duitsland. De beurs presenteert volgend jaar de nieuwste innovaties op het gebied van Professional Print met reële cases en een klantgerichte aanpak.


Er worden nieuwe mogelijkheden geboden aan klanten in Konica Minolta’s uitgebreide Professional Print portfolio – waaronder de label- en verpakkingsmarkten met een duidelijke toegevoegde waarde. Ook consultancy, marketingautomatisering en –diensten worden onder de aandacht gebracht. Dit alles staat centraal bij de stand in hal 8b. Hier zijn live demonstraties te volgen, maar ook komen klantverhalen en talloze presentaties aan bod.

"Gezien ons imago als wereldleider op het gebied van commercieel drukwerk, blijven we ons uitbreiden naar industriële printoplossingen voor onze professionele printbusiness wereldwijd”, zegt Peter Veldhuysen, Manager Sales & Marketing Professional Printing bij Konica Minolta. “Drupa biedt ons opnieuw het perfecte platform om met onze klanten in contact te komen en nieuwe klanten te ontmoeten."

"We zijn voortdurend bezig met innovatie en op onze stand in hal 8b demonstreren we onze unieke aanpak in de high-end Professional Printing markten. Hierdoor kunnen we onze klanten helpen met deskundigheid en zakelijke oplossingen om nieuwe marktkansen te benutten en zo de winstgevendheid te vergroten. Door continu met onze klanten in dialoog te blijven tijdens drupa, helpen wij hen ook veranderingen en ontwikkelingen in de markt te signaleren."

Konica Minolta onderhoudt diverse partnerships om uitdagingen en kansen te inventariseren waarmee klanten te maken krijgen om zo de concurrentie voor te blijven. Door praktische hulp en ondersteuning te bieden, anticipeert Konica Minolta op de behoeften van de klant en zet deze vervolgens om in innovatieve oplossingen middels een gezamenlijke, op partnerschap gebaseerde aanpak.

De stand van Konica Minolta tijdens drupa is een van de grootste op de beurs.


 

Schrijf u in voor onze webinars!

Schrijf u in voor onze webinars!