Konica Minolta breidt slimme, verbonden bizhub i-Series uit met nieuwe A3-kleurenprinters (MFP's)

| 6 maart 2020

Konica Minolta heeft zijn nieuwe bizhub i-Series uitgebreid met drie nieuwe multifunctionele A3-kleurenprinters (MFP's). De bizhub C450i, bizhub C550i en bizhub C650i zijn de volgende generatie multifunctionele systemen, allen ontworpen om de digitale workflow te bevorderen. Net als de andere modellen in de bizhub i-Series voldoen ze aan de behoeften van organisaties door als een veilige, slimme technologiehub te fungeren. Zo wordt onder andere de samenwerking tussen kantoren verbeterd.


De drie nieuwe A3-MFP's hebben hetzelfde frisse, eigentijdse en gebruiksvriendelijke exterieurontwerp als de huidige modellen uit de bizhub i-Series. De systemen bieden een betere gebruikservaring dankzij het nieuwe kopieerscherm met printpassysteem en diverse applicaties met ingebouwde handleidingen. Bovendien kunnen gebruikers met behulp van reeds ontwikkelde widgets documenten direct vanaf het startscherm van de MFP printen. Alle printers uit de bizhub i-Series maken gebruik van een krachtige quad-core processor, een 8 GB geheugen en een SSD (Solid State Drive) van 256 GB die kan worden uitgebreid met 1 TB.

De nieuwe bizhub C450i, C550i en C650i bieden een keuze uit verschillende printsnelheden, respectievelijk 45ppm, 55ppm of 65ppm. Ze vervangen de populaire en zeer succesvolle bizhub C458, bizhub C558 en bizhub C658 en verbeteren het aanbod van Konica Minolta om de groei van organisaties mogelijk te maken.

Deze MFP's zijn tevens ontworpen om te functioneren met geavanceerde workflowtools zoals de Dispatcher Suite van Konica Minolta, welke is voorzien van beveiligingsopties via de bizhub SECURE-services. Hierdoor beschikken organisaties over effectief printbeheer, een geavanceerde document workflow en documentbeveiliging.

De drie nieuwe MFP’s hebben allen een documentinvoer met dubbele scan waar maximaal 300 pagina's in passen, met een hogere scansnelheid van 280 images per minute (ipm). Daarnaast zijn ze ook voorzien van nieuw ontworpen afwerkeenheden met een ingebouwde handmatige nietmachine. De nieuwe, snellere modellen uit de bizhub i-Series hebben een automatische, intelligente mediasensor die het papiergewicht en type kan detecteren: een unieke, extra functie die zorgt voor een ononderbroken gebruik en een hogere productiviteit op kantoor.
Schrijf u in voor onze webinars!

Schrijf u in voor onze webinars!