Keypoint Intelligence - Buyers Lab kent wereldwijde erkenning toe voor de Workplace Hub en Dispatcher Phoenix 6 van Konica Minolta, vanwege de indrukwekkende kant-en-klare IT-oplossing

| 13 december 2019

Konica Minolta heeft de prestigieuze KeyPoint Intelligence - Buyers Lab (BLI) Award ontvangen voor 'Outstanding Achievement in Innovation' voor Workplace Hub en 'Outstanding Workflow Automation Platform' voor Dispatcher Phoenix 6; een bevestiging van de innovatieve capaciteiten van Konica Minolta.


Workplace Hub: "Een baanbrekend product"
Over Workplace Hub verklaarde Buyers Lab: "Er wordt niet vaak zo'n baanbrekend product geleverd, maar de Workplace Hub van Konica Minolta kan met recht een innovatie genoemd worden. De oplossing is ontwikkeld als het IT-hart van een klein kantoor, een filiaal, een afdeling of waar er ook maar een 'edge'-computerinfrastructuur nodig is, De oplossing combineert een kant-en-klare IT-infrastructuur - als een server voor rekmontage of ingebouwd in een Konica Minolta MFP - met de 24/7 bewakings- en beheerservice van het bedrijf voor een volledig beheerde IT-omgeving."

Deze erkenning zet het bekroonde succes van de Workplace Hub voort, met onder andere de Editor's Choice Award van Managed.IT Magazine in het VK eerder dit jaar voor de Workplace Hub-oplossing en de recente erkenning 'IT Product of 2019' van de Tsjechische uitgeverij IDG.

De Workplace Hub van Konica Minolta is een alles-in-één beheerde IT-oplossing die de technologie van een organisatie op één centraal platform plaatst door de toenemende complexiteit van de IT direct aan te pakken. Dit wordt bereikt door efficiënter en effectiever beheer te bieden van de verschillende tools, services en apparaten die door moderne organisaties worden gebruikt, waarbij de beste technologieën uit het partnernetwerk worden benut.

Over Dispatcher Phoenix 6: "Een van de meest uitgebreide oplossingen voor workflowautomatisering die Buyers Lab ooit heeft gezien"
Buyers Lab beoordeelde de Dispatcher Phoenix als een van de meest uitgebreide oplossingen voor workflowautomatisering die Buyers Lab ooit heeft gezien. Buyers Lab: “Het platform stelt bedrijven in staat om al hun documentgerichte workflows te automatiseren om de productiviteit van medewerkers te verhogen, bedrijfsprocessen te versnellen, kosten te verlagen, fouten te voorkomen, gevoelige informatie te beveiligen en te voldoen aan bedrijfs- en overheidsvoorschriften. Bovendien is Dispatcher Phoenix beschikbaar in negen uitvoeringen, elk op een andere manier ingericht om te voldoen aan de specifieke behoeften van docenten, advocatenkantoren, zorgverleners, overheidsinstellingen, algemeen zakelijk gebruik en meer."

Konica Minolta's Dispatcher Phoenix 6 is een dynamische, geautomatiseerde oplossing voor documentenworkflow. De oplossing is beschikbaar in verschillende edities om tegemoet te komen aan specifieke bedrijfsbehoeften en stroomlijnt en automatiseert veelvoorkomende documentverwerkingstaken, waardoor de productiviteit wordt gemaximaliseerd en gebruikers hun bedrijfsefficiëntie kunnen verhogen.

Intelligente, verbonden werkplek
"We zijn trots dat onze oplossingen op deze manier worden erkend. Met name Workplace Hub is een belangrijke mijlpaal in de innovatieve reis van Konica Minolta," aldus Norihia Takayama, General Manager van de Digital Workplace Business Unit, Konica Minolta. "Het doel van Konica Minolta is om onze klanten te helpen een intelligente, verbonden werkplek te creëren. Wij zijn van mening dat klanten met onze oplossingen voor workflowautomatisering, zoals Dispatcher Phoenix 6 en het alles-in-één Managed IT-aanbod van Workplace Hub, die belangrijke eerste stap kunnen zetten om betere toegang tot hun gegevens te krijgen, hun IT te vereenvoudigen, en mensen, ruimten en apparaten met elkaar te verbinden. Dit zal van vitaal belang blijken als ze zich in de toekomst op IoT gaan richten."
 

Informatie over KeyPoint Intelligence - Buyers Lab
KeyPoint Intelligence is een 'one-stop shop' voor de digitale beeldverwerkingsindustrie. Met onze ongekende services en ongeëvenaarde kennis verminderen we de ruis van gegevens om klanten de onafhankelijke inzichten en responsieve tools te bieden die ze nodig hebben in die bedrijfskritische momenten die hun producten definiëren en hun verkoop stimuleren.

Al meer dan 50 jaar is Buyers Lab de wereldwijde informatiebron voor beeldverwerkingsindustrie voor onbevooroordeelde en betrouwbare informatie, testgegevens en concurrerende verkooptools. Wat begon als een consumentgerichte publicatie over kantoorapparatuur is een allesomvattende informatiebron voor de branche geworden. Buyers Lab ontwikkelt zich continu met het oog op het steeds veranderende landschap van beeldverwerkingsoplossingen, waarbij we onze methoden voortdurend bijwerken, ons aanbod uitbreiden en geavanceerde ontwikkelingen volgen.
 

Informatie over Buyers Lab Software Pick Awards
Document Imaging Software Picks staan op zichzelf in de branche en zijn felbegeerde prijzen, omdat ze zijn gebaseerd op strenge tests, waaronder de evaluatie van belangrijke kenmerken zoals functies, bruikbaarheid en waarde. Elk product dat onze laboratoriumtest met succes doorstaat, verdient een Platinum-, Gold-, Silver- of Bronze-score van Buyers Lab, waarbij de beste prestaties in aanmerking komen om als Picks te worden gekozen.


Informatie over Outstanding Achievement Awards van Buyers Lab
Outstanding Achievement Awards zijn prijzen voor producten of capaciteiten die opvallen door kenmerken zoals innovatie, nut of waarde.


Schrijf u in voor onze webinars!

Schrijf u in voor onze webinars!