AIRe Link en Dispatcher Phoenix van Konica Minolta zijn bekroond met BLI Pick Awards van Keypoint Intelligence

| 13 januari 2022

Konica Minolta heeft twee Buyers Lab (BLI) 2022 Pick Awards ontvangen in de categorie Document Imaging Software, voor de AIRe Link visual supporttool en voor de Dispatcher Phoenix documentworkflowoplossing. Met deze awards erkent Keypoint Intelligence, 's werelds toonaangevende onafhankelijke leverancier van testservices en analytische informatie voor de documentimaging-branche, de meest indrukwekkende oplossingen die zijn beoordeeld in de afgelopen 12 maanden.


AIRe Link: Uitstekende tool voor support op afstand
AIRe Link, de visuele tool voor support op afstand van Konica Minolta, heeft de award voor Outstanding Remote Support Tool ontvangen. Keypoint Intelligence zegt hierover: "Met Konica Minolta AIRe Link kunnen technici hun klanten in een virtuele werkruimte ontmoeten, zodat ze op afstand problemen kunnen oplossen. Klanten kunnen hun omgeving 'laten zien' met een smartphone of tablet, en de technicus kan met behulp van een aanwijzer de aandacht vestigen op specifieke onderdelen. De oplossing biedt servicetechnici de mogelijkheid om meer problemen van klanten op te lossen zonder de locatie te hoeven bezoeken en zorgt er ook voor dat ze beter voorbereid zijn bij het oplossen van problemen die een bezoek aan de klantlocatie vereisen."
 

quotation marks

Konica Minolta AIRe Link verhoogt de effectiviteit van elke gekwalificeerde medewerker en vergroot de verspreiding van kennis door de hele organisatie, terwijl de workflow winstgevend blijft. Het is nog een vrij nieuwe tool, maar sinds de introductie vorig jaar heeft Konica Minolta steeds gewerkt aan support, verbetering en uitbreiding van AIRe Link. Het is nu al een indrukwekkende oplossing en we verwachten dat deze alleen nog maar beter wordt.

Colin McMahon

Associate Director of Smart Workplace & Digital Transformation, Keypoint Intelligence

Konica Minolta gebruikt AIRe Link intern om problemen met printsystemen op te lossen en levert de tool ook aan externe bedrijven voor gebruik in andere sectoren voor hun systemen of machines, zoals het voorbeeld van Bruker laat zien.
 
quotation marks

We zijn erg blij met deze belangrijke erkenning. Het bevestigt dat we op de juiste weg zijn met AIRe Link. Deze externe service is nu beschikbaar in alle Europese landen en we hebben de afgelopen twaalf maanden al meer dan 14.000 externe servicesessies van ongeveer 2.600 gebruikers geregistreerd. We hopen dat AIRe Link zo positief zal blijven worden ontvangen door onze klanten. Het milieuaspect levert een mooi neveneffect op. Het gebruik van AIRe Link heeft al meer dan 853.000 kilometer aan reizen naar klanten geëlimineerd. Dit betekent een besparing op de CO2-uitstoot van ongeveer 104 ton.

André Ziemann

Head of Service & Support, Konica Minolta Business Solutions Europe

Dispatcher Phoenix: Uitstekend platform voor workflowautomatisering
De Dispatcher Phoenix documentworkflowoplossing van Konica Minolta is sinds 2019 voor de tweede keer uitgeroepen tot uitstekend platform voor workflowautomatisering. Keypoint Intelligence zegt hierover: "Konica Minolta Dispatcher Phoenix is ideaal voor bedrijven die regelmatig terugkerende, documentgerichte processen willen automatiseren. De oplossing bevrijdt medewerkers niet alleen van tijdrovende, foutgevoelige taken, zodat ze zich kunnen richten op belangrijkere zaken, maar beperkt ook fouten, dubbel werk en overbodige verplaatsingen die de winstgevendheid ondermijnen. (gebaseerd op v7)."
 
"Bedrijven zijn voortdurend op zoek naar een betere, snellere en goedkopere manier van werken. Ze vragen altijd: 'Hoe kan ik meer doen met minder? Hoe kan ik mijn concurrenten overtroeven?' Digitale transformatie is het antwoord op beide - en veel andere - vragen. Het afgelopen jaar hebben we allerlei oplossingen voor het scannen van documenten getest waarmee bedrijven digitale transformatie kunnen implementeren, van geïntegreerde print-apps en oplossingen voor print-/fleetmanagement tot complete software voor contentmanagement en workflowautomatisering. De winnende oplossingen van dit jaar onderscheiden zich om verschillende redenen, zoals hun productiviteitsverhogende functies, gebruiksgemak, uitzonderlijke waarde en andere belangrijke kenmerken", aldus Lee Davis, Associate Director of Software/Scanners bij Keypoint Intelligence.
 
Over Keypoint Intelligence
Al 60 jaar vertrouwen klanten in de digitale beeldverwerkende industrie op Keypoint Intelligence voor onafhankelijke praktijktests, laboratoriumgegevens en uitgebreid marktonderzoek om hun product- en verkoopsucces te vergroten. Keypoint Intelligence wordt dankzij tientallen jaren onderzoekservaring gezien als de meest vertrouwde bron in de branche voor objectieve informatie, analyses en awards. Klanten gebruiken deze essentiële kennis voor strategische besluitvorming, dagelijkse verkoopprocessen en operationele uitmuntendheid om hun zakelijke doelstellingen en bedrijfsresultaten te verbeteren. Met een centrale focus op klanten blijft Keypoint Intelligence zich verder ontwikkelen door haar producten uit te breiden en methoden bij te werken terwijl de branche verandert. Het bedrijf heeft een uitstekend begrip van de transformatie in de digitale print- en beeldverwerkingssector bij fabrikanten, kanalen en hun klanten.
 
Over BLI Document Imaging Software Pick Awards
Buyers Lab Document Imaging Software Picks zijn uniek in de branche en de awards zijn moeilijk te winnen, omdat ze zijn gebaseerd op strenge tests, waaronder de evaluatie van belangrijke functies, bruikbaarheid en waarde. Elk product dat de test van het Keypoint Intelligence-lab met goed gevolg doorstaat, ontvangt een Platinum-, Gold-, Silver- of Bronze-score, waarbij de beste deelnemers zich kwalificeren voor de Pick Awards.
 

Contact

Contact

Kevin Maarssen

Expert Corporate Communications

Kevin.Maarssen@konicaminolta.eu

News

News

Konica Minolta introduceert de volgende generatie multifunctionele apparaten uit de bizhub i-serie

Konica Minolta Business Solutions Europe heeft vandaag de opvolgers onthuld van de bekroonde MFP's (multifunctionele printers) en SFP's (single function printers) uit de bizhub i-serie. Het uitgebreide nieuwe assortiment bestaat uit 21...