Konica Minolta

Nederland

  • Nederlands

Giving Shape to Ideas

The Hub

The Hub

Ervaar 'het kantoor van de toekomst’ in ons gloednieuwe experience centre ‘The Hub’! Treed binnen en laat u verassen en inspireren.

Het kantoor van de toekomst ervaren in ons experience centre, The Hub

In The Hub toont Konica Minolta technologieën die het kantoor van de toekomst optimaliseren. De oplossingen zullen in de nabije toekomst op de markt gebracht worden en kunnen in The Hub worden bekeken en uitgeprobeerd.

Gezichtsherkenning, voorspellende softwareoplossingen en slimme Internet of Things-systemen zijn slechts een paar van de innovatieve antwoorden op de veranderende eisen van de arbeidsmarkt. Verder op deze pagina treft u een greep uit de oplossingen die in The Hub te vinden zijn.

Door de snelle veranderingen van de werkomgeving is er grote behoefte aan ondersteunende technologieën. Wij zijn daarom continu bezig met het ontwikkelen van geavanceerde oplossingen om tegemoet te komen aan deze behoefte. Naast het aanbieden van innovatieve oplossingen, is het essentieel dat een digitaliseringsstrategie wordt geformuleerd en geïmplementeerd die is afgestemd op elke individuele klant. Ook hiervoor zijn wij een sterke sparringpartner. In The Hub kunnen wij bezoekers zowel informeren als inspireren door samen in gesprek te gaan en oplossingen te laten zien, voelen en uit te proberen.

Xavier Biermez, Managing Director van Konica Minolta Business Solutions Nederland en België

ALICE

ALICE

Uitvouwen

Mobotix

Mobotix

Uitvouwen

Smart Room Booking

Smart Room Booking

Uitvouwen

Holographic Optical Element

Holographic Optical Element

Uitvouwen

Workplace Hub

Workplace Hub

Uitvouwen