Konica Minolta

Nederland

  • Nederlands

Giving Shape to Ideas

Missie & visie

Over Konica Minolta

Het doel van Konica Minolta is te weten wat klanten denken; om hun behoeften vanuit hun perspectief te begrijpen en om de uitdagingen die hun organisaties tegenkomen op te lossen - om zo tot het beste resultaat te komen.

Terug naar het overzicht

Missie

Opbouwen van solide klantvertrouwen

Konica Minolta heeft ervoor gekozen om de markt waarin we actief zijn vanuit verticale marktsegmentatie te benaderen. Hierdoor zijn we in staat onze branchegerichte kennis continu te ontwikkelen. Met deze kennis voorzien we onze klanten van advies en toegevoegde waarde binnen hun document-gerelateerde werkprocessen. Door deze filosofie en werkwijze  zijn we ervan overtuigd om onze ambitie – binnen ons vakgebied tot één van de drie beste leveranciers te behoren – te realiseren.  

Konica Minolta is van mening dat we solide klantvertrouwen kunnen opbouwen door onze werknemers in staat te stellen zich continu te ontwikkelen. Daardoor kunnen we voortdurend nieuwe waarde creëren voor onze klanten. Om dit te bereiken is het essentieel de visie, missie, de markt, de organisatie en de bedrijfsprocessen van onze klant op de eerste plaats te zetten. Op basis van een grondige analyse brengen wij een optimalisatieadvies uit dat bijdraagt aan efficiëntere processen, lagere kosten en hogere productiviteit.

Konica Minolta stelt alles in het werk om continu de vertrouwensrelatie met onze klanten te verbeteren. De passie, deskundigheid en gedrevenheid van onze medewerkers staat garant voor optimaal resultaat.

Visie

Innovatieve uitwisseling en gebruik van informatie

Bedrijven en hun omgeving zijn vandaag de dag als gevolg van economische, technologische en maatschappelijke ontwikkelingen onderhevig aan snelle veranderingen. Al deze ontwikkelingen beïnvloeden de behoefte van klanten op het gebied van het gebruik van informatie en documenten en de aanpassingen die nodig zijn om in te spelen op een gewijzigde organisatie en haar omgeving.

Steeds vaker zijn informatie en documenten kritieke succes factoren in efficiënte en uitstekend opererende organisatie. Efficiënte informatiesystemen zijn van essentieel belang. Een goed geïmplementeerde oplossing voor documentbeheer vormt daardoor een directe ondersteuning voor de strategie en doelstellingen van een organisatie.

Konica Minolta streeft ernaar onze klanten in staat te stellen om informatie op een duurzame en innovatieve manier uit te wisselen en te gebruiken, zodat medewerkers hun taken naar beste vermogen kunnen uitvoeren. Met behulp van een adequate strategie voor documentbeheer zijn alle documenten beschikbaar voor de juiste persoon, op de juiste plaats, op het juiste moment, in de juiste indeling en met de juiste inhoud. Alles met respect voor mens, omgeving en samenleving.