Verticale markten

Bekijk welke oplossingen Konica Minolta kan leveren voor diverse branches, waaronder de gezondheidszorg, financiële instituten en de onderwijs-sector.

WIJZIG SELECTIE

Vakmanschap

Vakmanschap is een dragende pijler van de totale economie en een van de grote innovatiedragers bij de digitalisering van arbeidsprocessen.

Wijzigingen in de verwachtingen en eisen van klanten, leveranciers of overheden leiden tot nieuwe uitdagingen die moeten worden aangenomen. 

Digitaal opgestelde aanbiedingen, opdrachten en facturen worden nu overal toegepast en vereisen uiterst moderne tools voor het opstellen en verzenden ervan.

Vaak vormen de mogelijkheid tot digitale verwerking en de benodigde tijd tot verzending van de aanbieding nu al de basis voor een latere opdrachtverstrekking.

Dit leidt ertoe dat de vakman steeds meer onder druk komt te staan en niet alleen aandacht moet besteden aan zijn kwalitatief hoogwaardige dienstverlening en het tekort aan vakmensen, maar in toenemende mate ook aan de kantoorwerkzaamheden.

Dit gaat vaak ten koste van de eigen vrije tijd.

Om hier tijd, kosten en hulpmiddelen te besparen, hebt u een professionele kantoortool nodig.

Highlights

  • Optimale integratie binnen het kantoor dankzij multifunctionaliteit
  • Individuele aanpassing aan de eigen behoeften
  • Digitale documenten en informatie opstellen, beheren en verzenden
  • Geperfectioneerde techniek in combinatie met een lange levensduur

Voordelen

Konica Minolta-systemen voorzien in de specifieke kantoorbehoeften van de vakman. Kwalitatief hoogwaardige multifunctionele systemen die op de individuele behoeften kunnen worden aangepast.

Bovendien vullen softwareoplossingen en moderne apps de lacune op tussen een eenvoudig(e) printer, scanner en kopieerapparaat en het moderne digitale kantoor.

Hiermee kunt u informatie in uw archief snel en gemakkelijk vinden, documenten afkomstig uit verschillende bronnen samenbrengen, correspondentie in audiobestanden omzetten, cloud-opslag en -oplossingen combineren of vanaf overal uw documenten afdrukken.

Konica Minolta levert u de professionele kantoortool.