Konica Minolta

Nederland

  • Nederlands

Giving Shape to Ideas

Production Printing-systemen

Success Stories Production Printing

TERUG

SORG

Onder de paraplu van stichting SORG (Stichting voor Onderwijs op Reformatorische Grondslag) verzorgen het Van Lodenstein College en Hoornbeeck College het secundair reformatisch onderwijs op dertien locaties in Nederland. Duizend medewerkers, hoofdzakelijk docenten, rekenen voor hun printopdrachten op de ondersteuning van de centrale reproductieafdeling (CRA) in Amersfoort. Konica Minolta hielp SORG om de repro nog beter uit te rusten met als gevolg een hogere productiviteit, flexibiliteit en kwaliteit.

Download Success Story "SORG"

Hess uitvaartzorg

Bij het afscheid van een dierbare mag er niets aan het toeval worden overgelaten. Bij familiebedrijf Hess uitvaartzorg begrijpen ze dat al meer dan honderd jaar. Met vier rouwcentra en zo’n twintig medewerkers is de uitvaartonderneming niet meer weg te denken in Rotterdam en Capelle aan den IJssel. Het onderscheidend vermogen van Hess ligt in de persoonlijke aanpak. Zo besteden ze graag extra zorg en aandacht aan het rouwdrukwerk. Om nog beter aan te sluiten bij de wensen van de nabestaanden, koos Hess onlangs voor een professionele printoplossing van Konica Minolta. Resultaat: kwalitatief hoogwaardig drukwerk dat op hoge snelheid wordt geproduceerd.

Download Success Story "Hess uitvaartzorg"

Repro Mercurius

Repro Mercurius was van oudsher hét reprobedrijf van de bouwwereld. Nu is het Edese bedrijf dé reprospecialist van de hele regio. Het succes van eigenaren Rini en Erik van Ernst zit hem in hun deskundigheid en de constante aandacht die zij hebben voor kwaliteit en snelheid. Daarin vinden zij Konica Minolta aan hun zijde. Dankzij de nieuwste printsystemen en de web-to-printoplossing AccurioPro Flux Ultimate kunnen ze hun klanten nu 24/7 van dienst zijn, met meer producten van een nog hogere kwaliteit.

Download Success Story "Repro Mercurius"

AK Graphics

Compact en compleet – dit typeert het bedrijf AK Graphics van Albert Koenders het beste. Met de combinatie van grafisch ontwerpbureau en copyshop heeft de Utrechter al vele ZZP’ers, engineeringsbureaus, MKB-organisaties, clubs en studenten aan zich weten te binden. Koenders: “De kracht van mijn bedrijf zit ‘m in de snelheid en kwaliteit, en dat ook buiten werktijden. Dat doen maar weinigen me na.” Konica Minolta zorgt ervoor dat hij zijn beloften richting de klant kan blijven waarmaken.

Download Success Story "AK Graphics"

MultiCopy Nijmegen

Midden in de crisis starten als repro-dienstverlener – Robert Gijsbers had het lef. In nog geen drie jaar groeide zijn MultiCopy-vestiging in Nijmegen uit tot een bloeiend bedrijf dat nog steeds nieuwe klanten aan zich weet te binden. Met de groei van het werk stond hij voor de keuze: meer mensen erbij of investeren in gebruiksvriendelijke productie-printing oplossingen en automatisering. Hij koos voor het laatste en kwam bij Konica Minolta terecht.

Download Success Story "MultiCopy Nijmegen"

OpenOfferte

Omroepen en goededoelenloterijen die in deze tijd met nieuwe leden of deelnemers in contact willen komen en blijven, moeten van goeden huize komen. Daarom werken ze steeds vaker samen met OpenOfferte.nl uit Uden. Deze cross-mediale marketingspecialisten weten grote groepen consumenten met een uiterst persoonlijke, customized aanpak te bereiken én over te halen. Voor Konica Minolta is daarbij een kleurrijke gastrol weggelegd.

Download Success Story "OpenOfferte"

Vogelaar Verzenders

Direct mail, printen, sealen, couverteren, verzenden, handmatig verpakken, banderen en grafisch afwerken: voor al deze diensten kunnen klanten terecht bij Vogelaar Verzenders. Mark Bonenkamp, algemeen directeur bij Vogelaar Verzenders, vertelt wat duurzaam verzenden inhoudt en welke factoren bijdragen aan het succes van de organisatie.

Download Success Story "Vogelaar Verzenders"

druckpartner Druck- und Medienhaus

druckpartner Druck- und Medienhaus is een uiterst succesvolle drukwerkleverancier die nieuwe markten heeft verkend door de nieuwste technologische ontwikkelingen te omarmen. 

Download Success Story "druckpartner Druck- und Medienhaus"