Konica Minolta

Nederland

  • Nederlands

Giving Shape to Ideas

Groene systemen

Duurzaamheid

Hoewel we in alle kleuren gespecialiseerd zijn, is bij Konica Minolta feitelijk ieder kleur groen. Dat komt door de vele duurzame innovaties die er in onze systemen verwerkt zitten, zoals bijvoorbeeld de unieke Simitri HD-toner, die een lagere fixeertemperatuur nodig heeft en daardoor vele malen zuiniger is dan concurrerende systemen. Dat maakt ons tot de meest duurzame aanbieder van document-oplossingen. Lees hier waarom.

Milieuvriendelijke multifunctionals

Zuinig met energie, vertrouwde kwaliteit

Door kortere opwarmtijden, snellere fixeertechnieken en een energiezuinige toner verbruiken de multifunctionals met A-label tot 50% minder energie, vergeleken met gelijkwaardige oplossingen van andere merken. Hoewel de multifunctionals geheel zijn toegerust om groener te printen, doen ze geen enkele concessie aan de afdrukkwaliteit. Sterker nog: de speciale toner maakt de kleuren levendiger en het beeld scherper.

Lagere maandlasten zonder te investeren

Omdat het kostenplaatje van multifunctionals er in aanschaf, gebruik en onderhoud steeds gunstiger uitziet, leidt nú vervangen veelal direct tot lagere maandlasten. En door het specifieke documentgebruik te inventariseren, kunnen we kostenbesparende oplossingen aandragen.