Konica Minolta

Nederland

  • Nederlands

Giving Shape to Ideas

Duurzaamheidsbeleid

Duurzaamheid

Hoewel we in alle kleuren gespecialiseerd zijn, is bij Konica Minolta feitelijk ieder kleur groen. Dat komt door de vele duurzame innovaties die er in onze systemen verwerkt zitten, zoals bijvoorbeeld de unieke Simitri HD-toner, die een lagere fixeertemperatuur nodig heeft en daardoor vele malen zuiniger is dan concurrerende systemen. Dat maakt ons tot de meest duurzame aanbieder van document-oplossingen. Lees hier waarom.

Duurzaamheidsbeleid

Konica Minolta

Groene aarde

Als toonaangevend leverancier van office- en productieprint-systemen neemt Konica Minolta haar verantwoordelijkheid op het gebied van duurzaamheid.

Het beschermen van onze planeet is één van onze grootste uitdagingen en onderdeel van onze managementfilosofie.

Midden in de maatschappij

Midden in de maatschappij

Konica Minolta staat midden in de maatschappij wanneer het aankomt op mens & milieu. Bij Konica Minolta werken we volgens een ISO 14001-gecertificeerd (milieu)zorgsysteem en kiezen we alleen voor die oplossingen die economisch en milieuverantwoord zijn.

Ecovision 2050

Eco-vision 2050

Konica Minolta heeft de Eco Vision 2050 opgesteld als visie op het milieu voor de lange termijn. Daarin staat dat Konica Minolta haar verantwoordelijkheid neemt om bij te dragen aan een duurzame wereld.

Middellange-termijn plan 2016 – Onze middellange-termijn doelstellingen

In 2014 hebben we ons middellange-termijn plan gecreëerd welke ons ervan verzekert om gefocusseerd te blijven op het bereiken van onze duurzaamheidsdoelen, zowel in het heden als in de toekomst. Dit zijn de doelen:

Voorkomen van wereldwijde temperatuurstijging

Bijdragen aan een recycling-georiënteerde samenleving

Herstellen en bewaken van de biodiversiteit

Verminderen van het gebruik van schadelijke chemische substanties