Konica Minolta

Nederland

  • Nederlands

Giving Shape to Ideas

Scan to email

Spoof e-mail waarschuwing: Verdachte e-mails die verstuurd lijken te zijn vanaf de multifunctional door “Scan to e-mail”*

Hartelijk dank voor uw continue vertrouwen in de producten van Konica Minolta.

Wij hebben recent enkele meldingen ontvangen van onze klanten met betrekking tot verdachte e-mailberichten die zogenaamd verstuurd zijn vanaf de MFP door de "Scan to e-mail"-functie.

[Message from KMBT_{model_name}] wordt gebruikt als onderwerp in deze verdachte e-mail. Deze e-mail bevat ook bijgevoegde bestanden, in een bestandsformaat dat niet wordt ondersteund door onze MFP.

Wanneer u een e-mailbericht ontvangt dat u niet verwacht, is het verstandig om te handelen zoals u dat bij andere verdachte e-mails ook doet; VERWIJDER de e-mail en open GEEN bijgevoegde bestanden/bijlages.

Ook adviseren wij onze klanten die gebruik maken van "Scan to e-mail”-functie van onze MFP, om contact op te nemen met de beheerder en maatregelen te nemen om verdachte e-mails eenvoudig te kunnen herkennen, zoals het wijzigen van de standaardinstellingen voor het onderwerp van de e-mails die worden verzonden door deze functie.

Neemt u vooral contact met ons op voor meer informatie.

Wij monitoren continue de beveiliging en kwetsbaarheid van onze producten om er op deze manier zo adequaat mee te kunnen werken.

 * Scan to e-mail: een functie die op een MFP gescande informatie doorstuurt naar een e-mailadres als bijlage/bijgevoegde bestand.