Publiceren van variabele gegevens

Richt u op de interesses van uw klanten – individueel

Laat uw bedrijf groeien en bind klanten aan u


Als leverancier van printservices moet u uw bedrijf voortdurend uitbreiden en klanten aan u binden. Hoe onderscheidt u zich in de markt voor drukwerk in een tijd dat printservices overal beschikbaar en meer dan ooit met elkaar vergelijkbaar zijn? En hoe behoudt u uw klanten?

Wat is het publiceren van variabele gegevens?

Het publiceren of printen van variabele gegevens, oftewel Variable Data Publishing (VDP), is een uiterst waardevolle oplossing voor commerciële drukkers en grafische bedrijven die vertrouwen op de professionele uitstraling van eindproducten en de voordelen die het bedrijf daarmee kan binnenhalen.


Printtaken snel plannen en uitvoeren

Klantgegevens kunnen eenvoudig worden geïntegreerd met het documentontwerp zonder dat er een script of programmering nodig is. Een enorme verscheidenheid aan gegevens, waaronder tekst, grafieken, kleur met standaard barcodes en gepersonaliseerde afbeeldingen, kunnen snel en eenvoudig worden opgenomen in een mail merge- of andere volumeprinttaak.


Meerdere bestanden converteren naar printklare lay-outs

Met productieoplossingen voor commerciële bedrijven, verpakkingsbedrijven en uitgeverijen kunnen meerdere bestanden worden omgezet in printklare lay-outs, zodat ontwerpers eenvoudiger imposities kunnen maken en wijzigen, zoals:


 • Intelligente automatisering van lay-outs
 • Step-and-repeat templates
 • Functionaliteit voor slepen en neerzetten


Met de VDP-oplossingen van Konica Minolta kunt u marketingdocumenten ook personaliseren met behulp van slimme sjablonen voor het maken van flyers, direct-mail-kaarten, certificaten en awards. Deze oplossingen worden geleverd met stapsgewijze instructies voor het wijzigen van sjablonen met behulp van informatie in een Excel-database.


Intuïtieve oplossingen die u tijd en geld besparen

Met behulp van de nieuwste technologie kunnen de VDP-oplossingen van Konica Minolta op intelligente wijze gegevens lezen en automatisch beslissen of marketingmaterialen per e-mail in plaats van per post kunnen worden verzonden, waardoor bedrijven tijd en geld kunnen besparen. Wilt u weten hoe onze samengevoegde oplossingen voor het publiceren van variabele gegevens aan de speciale VDP-behoeften van uw bedrijf kunnen voldoen? Klik dan op Contact opnemen. Een van onze specialisten neemt dan contact met u op!

Publiceren van variabele gegevens

Publiceren van variabele gegevens

Gepersonaliseerde communicatie via het publiceren van variabele gegevens

De huidige overkill aan informatie heeft ertoe geleid dat gedrukte, gepersonaliseerde communicatie belangrijker is geworden. Een brief of marketingbericht dat is aangepast aan de behoeften van de ontvanger, heeft een veel grotere kans om te worden gelezen en opgenomen. Dit maakt berichten van drukkers effectiever, verhoogt de responssnelheid en versterkt de relaties met klanten.


Uw klanten profiteren op de volgende manieren van de VDP-printservices:


 • Effectievere berichten via gepersonaliseerde marketing
 • Hogere responspercentages
 • Sterkere relaties met hun klanten
 • Effectieve cross-media marketing
 • Voegt waarde toe aan een digitale pagina


Tegelijkertijd profiteert uw bedrijf zelf ook van VDP dankzij:


 • Breder serviceaanbod
 • Hogere winsten
 • Toename van terugkerende omzet
 • Hogere winsten dan bij statische content
Hardware
hardware icon
Printer van Konica Minolta

Wilt u de ultieme prestaties op het gebied van digitale printproductie? Dan bent u aan het juiste adres. Konica Minolta's kleurproductieprint- en kantoorhardware zijn industriële benchmarks. De apparaten bieden revolutionaire kleurenbeeldkwaliteit, ultrasnelle zwart-wituitvoer, inline nabewerkingsopties van professionele kwaliteit die voldoen aan uw complexe specificaties en meer. Ongeacht de grootte of het specialisatiegebied van uw bedrijf kunt u met onze printhardware uw printinfrastructuur uitbreiden, digitale inhoud beheren, geavanceerde meetinstrumenten gebruiken en andere oplossingen verkennen die zijn ontworpen om uw workflow compleet opnieuw vorm te geven.

Software
software icon
Softwareproducten van Konica Minolta

Ontdek de talloze manieren waarop softwareproducten van Konica Minolta uw bedrijfsactiviteiten kunnen verbeteren. Konica Minolta lost de problemen van uw bedrijf op, is geschikt voor diverse werkstijlen en biedt softwareoplossingen die voldoen aan de behoeften van uw branche. Konica Minolta maakt van uw behoefte een prioriteit en voldoet te allen tijde aan de softwarevereisten van zelfs de meest veeleisende internationale organisaties. Met het systeem kunt u de kosten van afgedrukte of gekopieerde uitvoer in de hand houden, geavanceerde beveiligingsmaatregelen treffen om ervoor te zorgen dat gevoelige documenten niet in onbevoegde handen vallen en meer.

Services
service icon
Altijd tot uw dienst

Onze ervaren, deskundige medewerkers beantwoorden al uw vragen en laten u zien hoe u uw product gebruikt. Onze services functioneren binnen een systeem dat is ontworpen om ervoor te zorgen dat u en uw bedrijf volledig kunnen profiteren van de oplossingen. We bieden een reeks verschillende services, waaronder geoptimaliseerde printservices om uw advies te combineren, hardware- en software-implementatie, workflowbeheer om uw documentuitgaven te verlagen en slimme beveiligingsservices om uw bedrijf te beschermen.