Kleurbeheer

Kleurbeheerprocessen vormen een levensader van elk printbedrijf en zijn essentieel voor de voortdurende groei en het succes van een bedrijf.

WAAROM KLEURBEHEERSYSTEMEN ZO BELANGRIJK ZIJN


Kleur trekt onze aandacht, wekt emoties op en genereert een groter gevoel van betrokkenheid en respons bij kijkers. Als u dus de kwaliteit van kleurenprints wilt garanderen met gebruiksvriendelijke tools, lees dan snel verder!

Kleurbeheersystemen – de sleutel tot zakelijk succes


Intelligente kleur- en beeldcontrole geven geprinte producten een gevoel van kwaliteit en levendigheid, waardoor de omzet en marges stijgen. Overal waar we kijken – van boeken tot catalogi, flyers, direct mail en billboards, merchandising en verpakkingen in de winkel – is kleur essentieel voor effectieve marketing-, promotie- en verkoopactiviteiten. 

Toch noemt bijna de helft van alle digitale drukkers colour matching hun grootste uitdaging. Klanten verwachten kleurconsistentie bij het kopen van prints, dus printservicebureaus moeten de kwaliteit van kleurenprints kunnen garanderen met gebruiksvriendelijke tools. Ze moeten kleurbeheeroplossingen gebruiken die precieze matching opleveren – zonder steile leercurve. Kleurreproductie moet ook in de loop van de tijd consistent zijn om misprints te verminderen en reprints te voorkomen. 

Wat is kleurbeheer bij het printen?

Wat is kleurbeheer bij het printen?

Met een robuust kleurbeheersysteem kan een digitale drukker afzonderlijke taken snel genoeg verwerken om deze economisch interessant te maken. Bovendien garandeert dit ook de kwaliteit van het uiteindelijke printresultaat garanderen. Naast de kostenbesparingen en efficiëntie van de productie is kleurbeheer van essentieel belang omdat het veel complexe problemen te vereenvoudigt die ontstaan door het gebruik van verschillende apparaten om beelden vast te leggen

Hoe is kleurbeheer veranderd?

Hoe is kleurbeheer veranderd?

In de hectische printomgeving van tegenwoordig, waarin doorlooptijden van 24 uur de norm zijn, is de samenwerking van kleuruitvoer , offset- en digitale productieprinters essentieel voor consistente printresultaten, maximale productiviteit en productieflexibiliteit. Eenvoudige, geïntegreerde oplossingen bieden nu alle digitale hardware en software die nodig zijn om kleurprofielen te produceren die volledig voldoen aan de normen van het International Color Consortium (ICC).


Effectief kleurbeheer biedt voordelen, zoals:

• Gestandaardiseerde uitvoer van drukproeven

• Gegarandeerde kwaliteit

• Lagere kosten en minder afval voor de drukker 

• Minder reprints en snellere levertijd voor de klant 

• Verbeterde efficiëntie. 

Kleurbeheer

Kleurbeheer

Door het veel gebruik van kleur in geprinte producten maakt kleurbeheer belangrijker dan ooit


De kleur moet worden afgestemd op afzonderlijke merkproducten en consistent worden gebruikt voor een reeks producten, marketingmateriaal, verschillende substraten en printuitvoerapparaten.

De voordelen van een effectief kleurbeheersysteem zijn onder meer:

· Uw printopdrachten worden productiever en winstgevender

· Het vermindert uw arbeidskosten en verborgen kosten

· Routinetaken en terugkerende processen zijn eenvoudig te automatiseren

· Uitbesteding is niet nodig 

· De efficiëntie van de printproductie kan worden gemaximaliseerd

· Het zorgt ervoor dat uw bedrijf zich onderscheidt van de concurrentie in uw markt 

Hardware
hardware icon
Printer van Konica Minolta

Wilt u de ultieme prestaties op het gebied van digitale printproductie? Dan bent u aan het juiste adres. Konica Minolta's kleurproductieprint- en kantoorhardware zijn industriële benchmarks. De apparaten bieden revolutionaire kleurenbeeldkwaliteit, ultrasnelle zwart-wituitvoer, inline nabewerkingsopties van professionele kwaliteit die voldoen aan uw complexe specificaties en meer. Ongeacht de grootte of het specialisatiegebied van uw bedrijf kunt u met onze printhardware uw printinfrastructuur uitbreiden, digitale inhoud beheren, geavanceerde meetinstrumenten gebruiken en andere oplossingen verkennen die zijn ontworpen om uw workflow compleet opnieuw vorm te geven.

Software
software icon
Softwareproducten van Konica Minolta

Ontdek de talloze manieren waarop softwareproducten van Konica Minolta uw bedrijfsactiviteiten kunnen verbeteren. Konica Minolta lost de problemen van uw bedrijf op, is geschikt voor diverse werkstijlen en biedt softwareoplossingen die voldoen aan de behoeften van uw branche. Konica Minolta maakt van uw behoefte een prioriteit en voldoet te allen tijde aan de softwarevereisten van zelfs de meest veeleisende internationale organisaties. Met het systeem kunt u de kosten van afgedrukte of gekopieerde uitvoer in de hand houden, geavanceerde beveiligingsmaatregelen treffen om ervoor te zorgen dat gevoelige documenten niet in onbevoegde handen vallen en meer.

Services
service icon
Altijd tot uw dienst

Onze ervaren, deskundige medewerkers beantwoorden al uw vragen en laten u zien hoe u uw product gebruikt. Onze services functioneren binnen een systeem dat is ontworpen om ervoor te zorgen dat u en uw bedrijf volledig kunnen profiteren van de oplossingen. We bieden een reeks verschillende services, waaronder geoptimaliseerde printservices om uw advies te combineren, hardware- en software-implementatie, workflowbeheer om uw documentuitgaven te verlagen en slimme beveiligingsservices om uw bedrijf te beschermen.