Share
Accurate en gebruiksvriendelijke kleurmeetsystemen voor kwaliteitscontrole van dranken, kleurstoffen, specerijen en andere vloeistoffen in de voedingsindustrie.
Ondoorzichtige sauzen, zoals ketchup, barbecuesaus en mayonaise, kunnen worden gemeten met een set petrischaaltjes en een draagbaar instrument, zoals de CR-400, of, wat gebruikelijker is, de CM-5 of CR-5.
Bedieners kunnen de kleur en de waas van dranken meten voor de proces- en kwaliteitscontrole. De CM-5 tafelmodel spectrofotometer kan worden bediend via het ingebouwde display of worden aangesloten op een pc voor een betere rapportage en statistische analyse. De CM-5 is ook te gebruiken met een doorstroomcel en kan worden geïntegreerd in analysesystemen met meerdere parameters via ons partnerschap met Mettler Toledo.
De transmissiekamer van de CM-5 kan worden gebruikt voor het meten van sappen en vruchtvlees, waarbij kan worden gekozen voor een celdiepte van 2 mm, 10 mm of 20 mm, afhankelijk van de eigenschappen van het monster. Indien monsters kunnen bezinken, moeten deze vóór de meting (of zo nodig) worden doorgeroerd.