Digitale kleurspecificatie en communicatie voor toeleveringsketens

Verminder de subjectiviteit van fysieke normen en genereer minder afval.

Digitale kleurspecificatie en communicatie voor toeleveringsketens


Kleurbeheersoftwareplatform voor de wereldwijde toeleveringsketen van autofabrikanten om de nauwkeurigheid en consistentie in kleurencommunicatie te verbeteren

Digitale kleurencommunicatie zal de toeleveringsketen helpen de nauwkeurigheid en consistentie van kleuren te verbeteren, waardoor de afhankelijkheid van fysieke kleurnormen bij het baseren van de productkleur op traceerbare digitale normen wordt weggenomen. In alle stadia, van ontwerp tot eindgoedkeuring, helpen diverse functies van het Colibri®-softwareplatform om voertuigonderdelen met ongelijke kleuren te voorkomen.

Voordelen

  • Specificatie van kleurstandaarden met het Colibri®-softwareplatform in de ontwerpfase met behulp van controles voor kleurhaalbaarheid.
  • Management van merken, submerken en SKU's met hun gerelateerde standaarden en afhankelijke standaarden.
  • Verlaag de kosten en breng producten sneller op de markt dankzij een platform dat kan worden gebruikt in alle processen, van ontwerp en specificatie van kleurstandaarden, via productie, certificering en goedkeuring, tot het inkopen van materiaal.
  • Schaalbaar van installatie door één gebruiker tot een wereldwijde bedrijfsoplossing, met behoud van strikte controle en eigendom van gegevens.

Instrumenten

Instrumenten

SpectraMagic NX-software

SpectraMagic NX is een softwarepakket voor kleurmetingen dat kan worden gebruikt om te communiceren met instrumenten van Konica Minolta. Het biedt uitgebreide rapportage en analyse van kleur en kleurverschil. De gebruiker heeft de volledige controle over het aanpassen van sjablonen en rapporten.

Colibri®-platform

Colibri® is software voor kwaliteitscontrole en kleurformulering waarmee een oplossing voor kleurbeheer mogelijk is die schaalbaar is van één locatie tot een wereldwijde toeleveringsketen, met behoud van strikte controle en eigendom van gegevens.

Verwante oplossingen

Vraag het onze experts!