Perimeter Security

Bescherm uw bedrijf ook fysiek tegen diefstal, brand en inbraak

Perimeter Security


Bescherm uw bedrijf ook fysiek tegen diefstal, brand en inbraak

Beveiliging is niet alleen op IT-technisch vlak belangrijk voor de bescherming van uw bedrijf en bedrijfsgegevens, maar ook fysiek dient uw onderneming voldoende beschermd te zijn. Inbraak, brand, diefstal, vandalisme en andere nare situaties kunnen ook veel schade aanrichten. Het is dan ook van essentieel belang om te investeren in een goede perimeterbeveiliging, een systeem dat kan bestaan uit bewakingscamera's en sensoren die speciaal ontworpen zijn om de kleinste uithoeken van uw bedrijfsterrein te beschermen.  
 

Perimeter Security met MOBOTIX 

  
Om u te helpen bij het beveiligen van uw kantoorgebouw of bedrijfsterrein biedt Konica Minolta een innovatief en uiterst efficiënt perimeterdetectiesysteem aan. MOBOTIX is een intelligente IP-video-oplossing die op zichzelf staat en eenvoudig te gebruiken is onder alle weersomstandigheden. Het systeem detecteert elke potentiële bedreiging en maakt daarbij een duidelijk onderscheid tussen een onschuldig dier dat even voorbijkomt of de aanwezigheid van inbrekers en vandalen.  
 
De voordelen van MOBOTIX voor uw Perimeter Security: 
 
  • Geen mogelijkheid tot vals alarm door ongunstige weersomstandigheden 
  • Door hun robuuste constructie zijn ze uiterst geschikt voor gebruik buitenshuis 
  • Een perfecte beeldkwaliteit 
  • Vereist geen extra infrastructuur dus ook een stuk voordeliger dan bewakingscamera’s met afzonderlijke software 
  • Energie-efficiënt en nauwkeurig 
  • Ingebouwd Video Management Systeem (VMS) 
 

Professionele ondersteuning voor uw perimeterbeveiliging door Konica Minolta 

 
Wij begeleiden u bovendien tijdens elke fase van het beveiligingsproces, zo geniet u van een perfect, allesomvattende beveiligingsconcept. Hoe gaat deze dienstverlening omtrent Perimeter Security precies in zijn werk? 
 
We beginnen steeds met een gedetailleerd adviesgesprek inclusief een plaatssurvey om de situatie in kaart te brengen. Zo kunnen we een oplossing op maat aanbieden die tegemoetkomt aan de specifieke behoeften van uw bedrijf. Vervolgens zorgen we voor een professionele installatie van het perimeterdetectiesysteem gevolgd door monitoring op afstand om de IT-infrastructuur en de netwerkstatus te controleren. Tot slot verzorgen we natuurlijk ook het onderhoud om een probleemloze werking van uw videobeveiligingssysteem te garanderen.

Interesse in de perimeterbeveiligingsoplossing van Konica Minolta?

Neem dan snel contact op met ons voor meer informatie. 

Neem contact op

Perimeter

Perimeter

Alles vanuit één centrale bron

Het MOBOTIX-beveiligingssysteem vereist geen extra infrastructuur. Door te investeren in commerciële MOBOTIX-camerabewaking hoeft u zich geen zorgen te maken over afzonderlijke ondersteunende systemen, software of een centrale server. 

 

MOBOTIX bespaart u niet alleen tijd en energie bij het zoeken naar geschikte elementen, maar is ook een voordelige, financieel transparante en veel betrouwbaardere keuze dan meer-elementensystemen. Alle processen - zoals het beheer van evenementen en alarmen, opname en beeldverwerking - worden lokaal, in de bewakingscamera, afgehandeld.

Hardware
hardware icon
Zoveel meer dan een standaardoplossing...

MOBOTIX-camera's kunnen op de meest uiteenlopende gebieden worden gebruikt en staan wereldwijd bekend om hun uitstekende betrouwbaarheid. Ze bieden de ultieme energie-efficiëntie en de hoogste mate van nauwkeurigheid. Eén enkele camera kan discreet en zonder blinde vlekken een hele ruimte bewaken.

Software
software icon
MOBOTIX-videomanagementsysteem - alles uit één bron

Het ingebouwde Video Management System (VMS) is een intuïtieve en flexibele MOBOTIX-softwareoplossing voor videomanagement, videoanalyse en apparaatbesturing. VMS vereist geen beheersserver en alles wat u nodig hebt is ingebouwd, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de installatie van nieuwe oplossingen.

Services
service icon
Het perfecte all-round pakket

Wij begeleiden u in elke fase van het proces, zodat u kunt profiteren van het perfecte, allesomvattende beveiligingsconcept. Beginnend met een gedetailleerd adviesgesprek, met inbegrip van een enquête en analyse ter plaatse, identificeren we de oplossing op maat die tegemoetkomt aan de specifieke behoeften van uw bedrijf om uw volledige video-infrastructuur te optimaliseren en te verbeteren. Het juiste projectbeheer omvat vervolgens een professionele installatie, gevolgd door monitoringdiensten op afstand om de IT-infrastructuur en de netwerkstatus te controleren, en onderhoud om een probleemloze werking van uw videobeveiligingssysteem te garanderen.


MOBOTIX produceert sinds 2000 intelligente, betrouwbare en hoogwaardige IP-videosystemen. De beveiligingscamera's van het bedrijf zijn perfect afgestemd op de behoeften van de moderne onderneming. Apparaten die ontworpen zijn om buiten te werken, worden onderworpen aan temperatuurstresstests tussen -30°C en +60°C, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw bedrijf altijd veilig is, ongeacht het weer. MOBOTIX bewakingscamera's hoeven niet gekoeld of verwarmd te worden en gebruiken geen bewegende delen, waardoor ze in wezen onderhoudsvrij en zelfstandig zijn. En omdat MOBOTIX-camerabewakingssystemen alle benodigde gegevens opslaan, de resolutie zelf kunnen beheren en automatisch alarmen kunnen activeren, zijn er geen extra servers of computers nodig. 


Bovendien kunt u er zeker van zijn dat onze camera's uw hele gebouw bestrijken en garant staan voor scherpe beelden van hoge kwaliteit, ongeacht de weersomstandigheden. Dankzij het gebruik van 6MP maanlichtsensoren en warmtebeeldvormingstechnologie registreren MOBOTIX-camera's veel meer dan het menselijk oog en detecteren ze moeiteloos bewegende objecten onder slechte omstandigheden en over lange afstanden. 


MOBOTIX's geavanceerde technologie betekent ook dat u niet langer een dure, complexe oplossing hoeft te kiezen om te genieten van het beste in uw bedrijf. MOBOTIX dekt grote oppervlakken af met een handvol camera's die geen regelmatig onderhoud nodig hebben, kan 24/7 werken ongeacht de weersomstandigheden, kan bepaalde acties automatiseren (zoals het activeren van een alarm of het openen van poorten voor geautoriseerde voertuigen), en wordt gevoed door standaard PoE, die niet meer dan 4-5 watt nodig heeft. Om er absoluut zeker van te zijn dat uw huidige omgevingsbeveiliging aan alle behoeften van uw bedrijf voldoet, hoeft u dus geen halve maatregelen te nemen. 

   

   

Sustainability feature icon

Energie-efficiënt

Mobility feature icon

Geen extra infrastructuur nodig

Productiviteitsfunctie-icoon

Vrijwel onderhoudsvrij

Technology feature icon

Betrouwbaar in alle weersomstandigheden

Quality feature icon

Standalone systeem

Touch feature icon

Alarm wordt automatisch geactiveerd

Get in touch

Get in touch

Interesse in de perimeterbeveiligingsoplossing van Konica Minolta?