Back-Up Management

Bewaar uw gegevens tegen plotseling verlies

Onze recovery management systemen werken continue om uw gegevens te beveiligen en te beschermen.


Onze kosteneffectief back-upbeheer zorgt voor dat al uw gegevensopslag en beveiligingsbehoeften. Wij beschermen uw database en bestanden en optimaliseren de configuratie van uw software indien nodig.

Met onze zeer veilige Managed Back-Up Service - onderdeel van onze Managed IT Services -bent u verzekerd van de juiste kwaliteit. Dit omvat de opslag van servergegevens en het beheer, de ondersteuning en het dagelijks beheer van back-upsystemen voor werkstations.


Wij bieden ook essentiële diensten en oplossingen ter ondersteuning van uw inspanningen op het gebied van datalevenscyclusbeheer, zoals 'disaster recovery' en gegevensbescherming. Back-Up Management Services, die op afstand worden beheerd door Konica Minolta, volgen een gestructureerde aanpak die ervoor zorgt dat het platform snel en eenvoudig kan worden hersteld in geval van systeemfouten of datacorruptie van welke aard dan ook.Volledig flexibel en afgestemd op de behoeften van kleine, middelgrote en grote ondernemingen, kan de dienst worden aangeboden in on-site, cloud of hybride versies. Het biedt een breed scala aan technische opties - van NetApp tot Veeam, SolarWinds en meer.

Get in touch

Get in touch