Mijlpaal: 500e levering van de Konica Minolta AccurioLabel-serie

| 31 maart 2020

Konica Minolta heeft met de AccurioLabel-serie een nieuwe belangrijke mijlpaal bereikt: de 500e levering ervan sinds de lancering in 2016.


De Konica Minolta AccurioLabel-serie is ontworpen voor kleine tot middelgrote labelprinters en biedt betaalbare toegang tot hoogwaardig digitaal printen. De printer is ontwikkeld voor het beheer en de levering van een toenemend aantal kleine tot middelgrote printtaken in steeds kortere verwerkingstijden. In tegenstelling tot traditionele flexo- en offsetprint kunnen zeer flexibele digitale productieprinters deze taken, zoals het printen van variabele data of het printen van nummering, eenvoudig en efficiënt verwerken.

Erik Klute, Product Manager Production Printing & Industrial Printing bij Konica Minolta Business Solutions Nederland: "Konica Minolta trad in 2016 toe tot de markt van digitale labelproductieprinters en bereikte al snel de mijlpaal van 500 verkochte printers. We hebben de groei van de algehele markt voor digitale labelproductieprinters gestimuleerd door een nieuwe markt te creëren voor de middelgrote digitale labelproductieprinter. Vorig jaar waren we een van de grootste spelers op de wereldmarkt. Dit bereikten we door de brede steun van klanten voor de AccurioLabel-serie als een oplossing voor verschillende problemen waarmee de labelprintindustrie te maken heeft, waaronder de groeiende vraag naar kleine tot middelgrote printtaken met snelle levering."

Klute voegt toe: "Veel labelprinters, die alleen analoog printen, zijn voor het eerst overgestapt op digitaal printen met AccurioLabel. We zullen klanten blijven helpen om als partner hun bedrijf uit te breiden."

Functies van de AccurioLabel 230
De AccurioLabel 230, het nieuwste model van de AccurioLabel-serie, is een zeer flexibel systeem voor on-demand opdrachten en verwerkt de meeste labelsoorten en kunststoffen met snelheden tot 23,4 mpm. De uitvoer is van hoge kwaliteit en hoge precisie, met een printresolutie van 1200 × 1200 dpi en 256 gradaties. De touchscreen monitor is makkelijk is gebruik, waardoor uitgebreide gebruikerstraining overbodig is. Taken die veel tijd in beslag namen op analoge machines kunnen snel en nauwkeurig worden uitgevoerd. De AccurioLabel-serie is ook ontworpen voor een stabiele printkwaliteit. Het is een schot in de roos voor labelprinters die herhaaldelijk hoge kwaliteit en consistente printresultaten willen leveren.
 


 

Schrijf u in voor onze webinars!

Schrijf u in voor onze webinars!