Konica Minolta lanceert de AccurioPress C4080 Serie

| 3 december 2020

Konica Minolta kondigt de lancering aan van een nieuwe lijn veelzijdige digitale kleurenproductieprinters, de AccurioPress C4080 Serie. Deze combineren de uitstekende kwaliteit en prestaties van eerdere modellen met extra functionaliteiten en opties om klanten te helpen zich verder aan te passen aan de veranderende markteisen en om nieuwe inkomstenstromen te ontwikkelen.


Als opvolger van de AccurioPress C3080 Serie bieden de volledig configureerbare productieprinters oneindig veel oplossingen om grafische communicatie uit te breiden. De nieuwe mogelijkheden van de AccurioPress C4080 Serie omvatten uitgebreide inline afwerkingsopties, realtime geautomatiseerde kwaliteitsaanpassingen en gestroomlijnde workflows die naadloos integreren in softwaretoepassingen.

De AccurioPress C4080 die 81 pagina's per minuut print, de AccurioPress C4070 (71 ppm) en de AccurioPrint C4065 (66 ppm) zijn de respectievelijke opvolgers van de C3080, C3070 en C3070L. Met de AccurioPress C4080 Serie kan de eenvoudige overgang naar digitaal printen worden gezet. De serie bevat belangrijke nieuwe functies die kant-en-klare printproducten voor drukkerijen en CRD's met hoge volume-eisen mogelijk maken.

De AccurioPress C4080 Serie is geschikt voor een breed scala aan papiersoorten, van gecoate en ongecoate papiersoorten tot 360 gsm in simplex en duplex. De pers verwerkt vellen met een papierlengte van 1300 mm in simplex en 864 mm in duplexmodus. Een nieuwe optionele mediasensor schat het papiergewicht en -type in, terwijl een enveloppeafdrukfunctie en ondersteuning voor reliëfpapiertoepassingen deel uitmaken van het standaardpakket.

Naast het maken van boekjes, nieten, perfect binden en wire-o-binding zijn ook een breed scala aan afwerkings- en andere functies aanwezig. De TU-510 van Konica Minolta, 's werelds eerste inline snijmachine, die met succes is geïntroduceerd met de AccurioPress C14000 hoogvolume productieprinter, is nu beschikbaar voor de AccurioPress C4080 Serie. De TU-510 is een four-edge trimmer en creaser die het mogelijk maakt om banners, boekjes, direct mail kaarten en visitekaartjes volledig automatisch rondom schoon te snijden.

De Konica Minolta exclusieve IQ-501 Intelligent Quality Care levert automatische en realtime kleur- en registratieaanpassing en het maken van profielen zonder dat er gespecialiseerde vaardigheden nodig zijn. Dit vermindert de doorlooptijd en het aantal fouten.

Erik Klute, Production Printing Manager bij Konica Minolta Business Solutions stelt: "De AccurioPress C4080 Serie is een belangrijk product in ons groeiende portfolio van productieprinters. De mogelijkheden zijn eindeloos. Alles van dubbelzijdig printen van banners, professionele afwerkingsmogelijkheden en de hoogste kwaliteit en productiviteit, tot realtime geautomatiseerde kwaliteitsaanpassingen, volledig geïntegreerde workflows en nog veel meer.
Schrijf u in voor onze webinars!

Schrijf u in voor onze webinars!