Beaufort Secure Design Ltd.

Beaufort verbetert kwaliteitscontrole op kleur

Door te investeren in de nieuwste kleurmeettechnologie kan Beaufort de kwaliteitscontrole van zijn gelakte aluminiumprofielen verbeteren.

Beaufort is een van de eerste bedrijven in de industrie die gebruik maakt van de nieuwe
CM-600d draagbare spectrofotometer van kleurspecialisten, Konica Minolta Sensing, om de kleur van gelakt profiel te matchen en de continuïteit van de kleur te garanderen. Het compacte, handzame apparaat heeft een geavanceerd optisch ontwerp en een gemakkelijk af te lezen LCD-scherm voor een snelle en zeer nauwkeurige kleurmeting en interpretatie van de resultaten in de fabriek of op locatie.

Beaufort gebruikt voornamelijk RAL en British Standard kleursystemen en werkt nauwgezet volgens deze normen. Peter Burke, Operations Director, zegt dat een strakke controle op de kleurafstemming de sleutel is tot klanttevredenheid.

"Met onze nieuwe draagbare spectrofotometer kunnen we snel en effectief geverfde producten en benchmarkkleuren vergelijken."

De CM-600d kan onder alle omstandigheden kleur meten en elke mate van verschil wordt duidelijk weergegeven op het grafische LCD-scherm. Het volledig draagbare instrument is ontworpen met draadloze communicatie en de gegevens kunnen via USB of Bluetooth naar een pc worden gestuurd als ze in het veld worden gebruikt.

-------------------------------------Naast de altijd populaire witte polyester poederlak is het Beaufort aluminium profiel verkrijgbaar in meer dan 500 speciale kleuren - afhankelijk van hoeveelheid en levering. De speciale service van Beaufort maakt een snelle levering mogelijk van elke RAL-kleur in kleine en grote series.

"De uitgebreide keuze aan kleuren is een van de vele voordelen van aluminium profiel," zegt Peter Burke, "en onze nieuwe spectrofotometer zal onze mogelijkheden voor kleuraanpassing verder verbeteren.

Alan Perkins, Technical Sales Manager South bij Konica Minolta Sensing merkt op: "Deze apparatuur wordt al vele jaren gebruikt in de profielindustrie. De bewezen betrouwbaarheid en het vermogen om efficiënt te werken in vele ongunstige omstandigheden heeft Konica Minolta in staat gesteld om een leidende positie binnen de kleurmeetmarkt te behouden."

---------------------------------

 

Toepassingsnota

Download

Beaufort