IT Solutions

IT Solutions


Professionele IT-oplossingen voor slimme bedrijven: Individuele oplossingen voor uw bedrijf

De IT-oplossingen van Konica Minolta helpen u het maximale uit de digitale transformatie te halen. Vertrouw op Konica Minolta's bewezen staat van dienst als professionele IT-dienstverlener - met slimme IT-oplossingen uit één hand. Bespaar tijd en verminder de inspanning die nodig is om uw bedrijfs-IT te beheren. Met Konica Minolta krijgt u one-stop support.

Security Concept

Alleen strategische beveiliging is goede beveiliging. Digitalisering biedt bedrijven veel voordelen: door middel van digitale maatregelen kunnen ze hun productiviteit verhogen, kosten verlagen of de kwaliteit van hun producten en dienstverlening verbeteren.

Ga naar de pagina

Menschen sitzen vor Hologramm und besprechen Sicherheitslücken im Unternehmen

Information Security & IT Security

De gedigitaliseerde wereld stelt bedrijven aan voor verschillende uitdagingen, waarbij met name veiligheid een steeds belangrijker aandachtspunt wordt. Of het nu in het eigen datacenter of in de cloud is: zonder informatiebeveiliging en IT-beveiliging hebben bedrijven te maken met existentiële problemen.


Centraal IT-platform

Combineer hardware, software, diensten en toepassingen op één IT-platform. Met ons nieuwe IT-platform "Workplace Hub" zullen we niet alleen u, maar ook uw medewerkers inspireren.

 

Informatiebeheer

Elke dag groeit de hoeveelheid informatie en gegevens - of het nu gaat om documenten, e-mails, facturen en nog veel meer. Optimaliseer uw informatie-relevante bedrijfsprocessen met professionele oplossingen voor informatiemanagement. 

Enterprise Content Management

ECM staat voor Enterprise Content Management en ondersteunt uw bedrijf of organisatie met verschillende softwarecomponenten om uw documenten en informatie digitaal te beheren.


 

Managed IT Services 

Focus op uw bedrijf: 
Wij ondersteunen u met diensten en software!

Gestructureerde processen en een veilige IT-infrastructuur vormen de basis voor uw bedrijf. Konica Minolta Business Services kan u helpen uw processen te optimaliseren. Ons portfolio omvat adviesdiensten en managed services. Ontdek hoe onze diensten u kunnen helpen uw bedrijfsprocessen te optimaliseren.