Online

Demo: 'Werk eenvoudig samen met externen in Office 365'

Geef u nu op!

Demo: 'Werk eenvoudig samen met externen in Office 365'

Op een eenvoudige manier in contact blijven met externe partners? Tijdens deze sessie leer je hoe je externen toevoegt aan Microsoft Teams.


Vele mensen zijn inmiddels aan de slag gegaan met Microsoft Teams, maar wist je ook dat je externe gasten kan toevoegen aan zo’n team? Tijdens deze sessie tonen we hoe dit werkt en werpen we een licht op wat gasten wel of net niet kunnen doen.

Voor wie?

Telewerkers die starten of gestart zijn met Teams en op een eenvoudige en efficiënte manier in contact willen blijven met externe partners zoals leveranciers en klanten.
 

Wat?

We laten in deze sessie zien hoe je gasten uitnodigt en wat dat precies inhoudt. Hoe meld je je als gast aan en wissel je tussen verschillende omgevingen? We tonen hoe je kan deelnemen aan gesprekken, online vergaderingen en geven daarbij enkele handige tips en tricks.

Als gast kan je ook documenten of notities bewerken en krijg je toegang tot andere applicaties/tabbladen, maar hoe werkt dat precies en heb je daarvoor eigen Office programma’s nodig? Wij tonen het allemaal, kortom een niet te missen sessie voor wie met Teams nog een stapje verder wil gaan!

Wanneer?
Dinsdag 1 juni om 11.00 uur.
 

Q&A

Aan het einde van de sessie voorzien we nog tijd voor het beantwoorden van vragen.

 

Liever specifiek voor uw bedrijf en uw medewerkers?

Indien u graag een aangepaste of meer diepgaande sessie zou organiseren enkel voor uw medewerkers, dat kan ook! Contacteer ons dan via info@aurelium.be en we bekijken samen wat de mogelijkheden zijn!


'Dit webinar wordt georganiseerd door Aurelium, IT Services by Konica Minolta.'​