Online

Webinar: Verhoog klanttevredenheid met behulp van efficiënte dossiervorming

Schrijf u nu in!

Webinar: Verhoog klanttevredenheid met behulp van efficiënte dossiervorming

Zorg voor volledige controle over de status van elke case waardoor de reactietijd op beantwoording van klantvragen verbetert.


Voor wie? 
Werkt u in de bouwsector en communiceert u vaak met verschillende stakeholders? Bent u daarnaast betrokken bij het plannen van personeel en kijkt u regelmatig diverse documenten na zoals facturen, bouwaktes en CAD-tekeningen? Dan is het webinar ‘Verhoog klanttevredenheid met behulp van efficiënte dossiervorming’ misschien precies wat u zoekt! In deze sessie laten wij zien hoe (bouw)professionals met behulp van casemanagement- en workflow-toepassingen hun klanttevredenheid kunnen verhogen.
 
Wat? 
In dit webinar komt aan bod hoe u controle krijgt en behoudt over de status van al uw cases. Hierdoor kunt u vragen van klanten sneller beantwoorden. Er wordt zoal besproken hoe u eenvoudig toegang krijgt tot informatie die in verschillende bronnen staat opgeslagen. Denk bijvoorbeeld aan de laatste status van een rapport, zijn geschiedenis en onderliggende correspondentie. Al deze zaken samen dragen bij aan efficiënter werken en een aanzienlijke afname van verloren zoektijden. 

5 key take-aways
Tijdens dit webinar leert u onder andere:

  • Hoe u eenvoudig toegang krijgt tot informatie uit verschillende bronnen;
  • Documenten beheren op basis van metadata;
  • Hoe intelligent zoeken (Google-achtig) werkt;
  • Wat de meerwaarde is van automatisch beheer op permissies;
  • Data flexibel beheren – on-premise, in de cloud en hybride.
Wanneer? 
Dinsdag 18 mei om 11.00 uur.
 
Q&A 
Aan het einde van de sessie is er ruimte voor het stellen van vragen.  
 
Liever specifiek voor uw bedrijf en uw medewerkers? 
Indien u graag een aangepaste of meer diepgaande sessie zou organiseren enkel voor uw medewerkers, dat kan ook! Contacteer ons dan via marketing@konicaminolta.nl en dan bespreken we samen wat de mogelijkheden zijn!   

 

Schrijf u nu in!

Schrijf u nu in!