Online

Vereenvoudig uw personeelsplanning dankzij Beeple

Vereenvoudig uw personeelsplanning dankzij Beeple

Op zoek naar een betere way of working voor uw personeelsplanning? Ontdek hoe Beeple u veel geld, tijd en kopzorgen bespaart.


Heel wat bedrijven werken steeds vaker met flexwerkers, tijdelijke werkkrachten, freelancers, studenten, enzovoort. Dat maakt het niet altijd eenvoudig om een efficiënt uurrooster in elkaar te steken. Daarnaast kost het plannen van uw personeel met Excel-sheets heel wat tijd. De nood voor een overzichtelijke, eenvoudige en effectieve planningstool is dus hoog.

Beeple biedt de oplossing!
Beeple is marktleider in online staff management en specialiseert zich in het online plannen en beheren van uw tijdelijke en flexibele personeelsleden. De handige tool zorgt ervoor dat u geen kostbare tijd verliest met uw personeelsplanning en vereenvoudigt uw personeelsadministratie.

Via Beeple kan u uw flexibel en tijdelijk personeel efficiënt managen vanuit één systeem en op een eenvoudige manier werknemers toewijzen aan verschillende roosters, teams en shiften.

Ontdekken welk voordeel Beeple biedt binnen uw bedrijf?
Benieuwd naar de mogelijkheden van Beeple en hoe deze intuïtieve SaaS-tool u heel wat tijd, kosten en kopzorgen kan besparen? Aurelium, IT Services by Konica Minolta en Beeple organiseren daarom op 29 april om 11u een webinar over de mogelijke voordelen van Beeple binnen uw bedrijf. 

We leggen u haarfijn uit hoe we uw personeelsplanning beter kunnen ondersteunen en deze naar een hoger niveau tillen. Daarnaast leren we u hoe u de communicatie met medewerkers kan vergemakkelijken en demonstreren we hoe u tijd bespaart bij uw personeelsplanning met behulp van een eenvoudig en intuïtief platform als Beeple.

 'Deze demo wordt georganiseerd door Aurelium, IT Services by Konica Minolta.'