Online

Webinar: Krijg volledige controle over uw contractbeheer met M-Files

Share

Webinar: Krijg volledige controle over uw contractbeheer met M-Files

Hoe efficiënt contracten beheren, goedkeuren en ondertekenen? In deze webinar tonen we u hoe u optimaal uw contracten kan beheren dankzij het M-Files platform.


Contracten zijn belangrijk voor elke zakelijke overeenkomst, maar het beheer ervan laat bij veel bedrijven te wensen over. Zo slaagt 73% van de bedrijven er niet in om beheerde contracten automatisch te centraliseren en zelfs 85% beheert contracten nog steeds manueel. 

Anno 2021 en met de huidige innovatieve technologieën kunnen deze problemen rond contractbeheer eenvoudig opgelost worden. Konica Minolta heeft in samenwerking met ECMsolutions een contractmanagement oplossing ontwikkeld op basis van het M-Files platform.  Met deze handige oplossing kan u uw contracten efficiënt beheren, goedkeuren en ondertekenen. Bovendien levert het u een significante tijds- en kostenbesparing op. U vermindert de voorbereidingstijd met zo’n 50% en het goedkeuringsproces verkort met maar liefst 82%. U bespaart gemiddeld ook zo’n 30% in contractmanagement kosten. Redenen genoeg om meteen aan de slag te gaan met contractmanagement binnen M-files!

In deze webinar tonen we graag hoe deze oplossing precies werkt en hoe u optimaal uw contracten kan beheren dankzij de Contract Management Solution van Konica Minolta op het M-Files Platform.

Voor wie?
Deze webinar is geschikt voor alle backoffice professionals die nood hebben aan een efficiëntere manier van werken omtrent contractmanagement. Administratieve duizendpoten die willen leren hoe ze met contract workflows optimaal hun contracten kunnen beheren, steeds met het oog op tijd- en kostenbesparing. 

Wat?
In deze webinar leggen we uit hoe u geen kostbare tijd en budget verliest met het beheer van uw contracten. De sprekers vertellen u graag wat meer over de contractmanagement oplossing van Konica Minolta en gaan ook dieper in op volgende contractprocessen: 
•    Het goedkeuren en digitaal ondertekenen van contracten
•    Samenwerken aan projectdocumentatie

Wanneer?
Dinsdag 22 juni om 11.00u

Liever een webinar op maat van uw bedrijf? Geen probleem! Indien u graag een aangepaste of meer diepgaande sessie wil organiseren voor uw medewerkers, dan kan dat ook! Contacteer ons via marketing@konicaminolta.be en dan bespreken we samen wat de mogelijkheden zijn! 

Contacteer ons via marketing@konicaminolta.nl en dan bespreken we samen wat de mogelijkheden zijn! 

Schrijf u in voor onze webinars!

Schrijf u in voor onze webinars!