Konica Minolta presenteert nieuwste innovaties op 'virtual.drupa'

| 5 maart 2021

Konica Minolta presenteert nieuwste innovaties op 'virtual.drupa'

PersberichtVan dinsdag 20 april t/m vrijdag 23 april neemt Konica Minolta deel aan ‘virtual.drupa’, een virtueel evenement waar het haar nieuwste innovaties zal laten zien. De technologieleider zal gedurende vier dagen zichzelf, producten, workflows en marktinzichten presenteren op het gebied van cut-sheet toner, B2 en etiketten & verpakkingen.    

Het bouwen aan sterke partnerschappen in een snel veranderende wereld staat centraal op ‘virtual.drupa’. Het evenement is vormgegeven rond drie pijlers: Conference, Networking en Exhibition. De toegang is gratis.

virtuele.drupa biedt netwerkmogelijkheden via chat en videomeetings. Daarnaast heeft het een dagelijks conferentieschema en vijf verschillende drupa hotspots. Het is een platform voor online kennisoverdracht via keynotes, presentaties, discussierondes en live sessies over toekomstige onderwerpen en trends

virtual.drupa biedt ons een belangrijk platform voor het tonen van onze toewijding aan de grafische industrie", aldus Olaf Lorenz, General Manager International Marketing Division bij Konica Minolta Europe. "Het is nu belangrijker dan ooit om aan de zijde van onze klanten te staan en verder te bouwen aan onze sterke partnerschappen voor gezamenlijke groei. Als wereldwijde technologieleider zijn we vastberaden om onze klanten te helpen om samen opnieuw na te denken over mogelijkheden."
 

Schrijf u in voor onze webinars

Schrijf u in voor onze webinars